About

Actualiteit is het belangrijkste basiselement, waardoor RadaRoligy vorm en inhoud krijgt. Concreet:  we leven in een neo-liberaal gekleurde wereld, Nederland wordt geregeerd door een wankelend en strompelend gestart kabinet, waarvan de premier zonder met de ogen te knipperen switcht van centrum-rechts naar liberaal-democratisch linksachtig, we zitten met zijn allen inmiddels 5 jaar in een economische, een banken-, een Euro- en een schuldencrisis. En we staan op het punt te gaan meemaken op welke curieuze wijze ene Samsom invulling zal gaan geven aan het begrip “een socialer Nederland 2012”.  Dat is de actualiteit van dit moment en zoals het er naar uitziet zal dat nog wel even zo blijven. Dat is ook de actualiteit, die met grote regelmaat zal doorklinken in wat op RadaRoligy te lezen is.
Natuurlijk, ik ontken niet, dat er nog andere werelden zijn, waarin de actualiteit soms zo snel verandert, dat het riskant is er iets over te schrijven. De wereld van het amusement & de TV bijvoorbeeld. Ik houd me daar in principe dan ook verre van, maar zal desondanks als daar aanleiding voor is niet nalaten de lezer een spiegel voor te houden. Het is aan diezelfde lezer om te beoordelen of dat spiegelbeeld wordt herkend.
Dan is er ook nog de wereld van de sport. Ook, als amusement, enorm hypegevoelig. En over sport wordt al zo ontzettend veel geschreven en vooral ook gepraat dat ik me afvraag of daar nog wel iets zinnigs aan zou kunnen worden toegevoegd. Maar ook hier geldt: ontdek ik een originele invalshoek om een bericht te plaatsen [neen, niet over Wesley & Yolanthe] dan zal ik dat niet laten.
Voor al teveel vrolijkheid en luchtigheid, ik ben daar eerlijk in, hoeft “the odd visitor” niet bij RadaRoligy te zijn. Wel voor humor, die met regelmaat in de berichten maar ook in de reacties van mijn trouwe bezoekers te vinden zal zijn.
Niet onvermeld mag ik laten, dat als er al luchtigheid en vrolijkheid hier te vinden is, dat vrijwel altijd met muziek te maken zal hebben. Dus echte muziekliefhebbers, ja die kunnen zo op zijn tijd hier iets van hun gading vinden.

Iedereen is hier welkom, vooral als hij/zij iets zinnigs te melden heeft.

Advertenties

4 gedachten over “About

  1. Je loopt met het als uitgangspunt nemen van de actualiteit wel het risico dat je een negatief beeld van jezelf oproept. De humor tho maakt weer wat goed. Met meestal veel plezier en interesse je logs gelezen. Ik kom zeker nog een keer terug.

Nice and easy to work with

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s