LIJSTVERBINDING

Het klonk mij in de oren als:
– Feijenoord wat Ajax voorstelt de klassieker op een gelijkspelletje te houden;
– Jeroen Pauw, die Humberto “Aga” Tan zo ver probeert te krijgen samen een “late nighter” te doen;
– de vermogensloze sloeber, die een goed boerende ondernemer probeert te strikken om gezamenlijk een bedrijf te beginnen;
– Imca Marina, die Anouk probeert te paaien om samen een oerend hard rockalbum te maken.
Kortom, het klonk mij in de oren als een “loser”, die een sjofele, armoedige reddingsboei voor zichzelf uitgooit. En daarvoor als argument aandraagt, dat er in de Eerste Kamer na maart 2015 een “stevig links blok” zou moeten bestaan.
Een middenpartij met inmiddels duidelijk herkenbare rechtse voorkeuren wil zich als een bloedzuiger vastklampen aan het restant aan links, wat Nederland nog heeft.
Wat zou de PvdA mankeren? Om de SP voor te stellen een lijstverbinding aan te gaan bij de komende PS-verkiezingen, bedoel ik. Met alle respect, hoor, maar als Jetta Klijnsma je uitnodigt om in haar 4 x 100 meter estafetteploeg te komen meelopen dan denk je toch ook “Alles goed met u?”?

Advertenties

7 gedachten over “LIJSTVERBINDING

  1. Tjonge, de VK blijft zich als een bloedzuiger vastzuigen aan “de positie van Roemer”. Gebrek aan inspiratie of bewust groot maken van iets, wat totaal niet aan de orde is?

  2. Duidelijk geval van een losse flodder uit het PvdA-kampje, die zoals Willem ook al aangeeft uit pure doodsnood is geboren. Nog even en Samsom benadert Amish Kees 🙂

  3. Wat de PvdAsocialen mankeert is niets meer of minder dan pure angst, men weet dat er een gigantische verkiezingsnederlaag aan zit te komen, men weet dat zelfs de meest verstokte PvdA leden kotsmisselijk zijn van die paljas Samsonlight en zijn verzameling hyena’s. men weet dat het deksel van de put is betreffende het inmiddels al jarenlang failliet zijnde allochtonen wegkijken & knuffelgedrag, men weet dat ieder weldenkend mens beseft hoezeer vriendjespolitiek, achterklap, corruptie en regelrecht graaien en stelen verweven zijn met die smerige huichelachtige kliek zakkenvullers, etc. etc.

    En wat je verder ook maar mag denken over Roemer c.s. en of je het nu wel of niet(zoals ik dus) eens bent met de opstelling van hem en zijn parti, wanneer ik ga vergelijken met die verlepte rozenpartij van het kwaad en zijn inmiddels volledig gestoord zijnde partijleider zijn zij het toonbeeld van integriteit, menselijkheid, oprechtheid, kortom alles wat die PvdA dus niet is en zouden Roemer c.s. echt getroffen moeten worden door een onnatuurlijk grote blikseminslag of tegelijk allemaal de inhoud van de schedel kwijt moeten raken om bij die hufters op schoot te gaan zitten.

    Nee de PvdArmoede is als een over de top zijnde altijd vals spelende bokser die net 1 partij te lang door is gegaan en nu in de hoek staat om terecht enorme klappen te ontvangen, het is de morele plicht van Roemer c.s. om dan nu de definitieve genadeklap te geven en wel zodanig dat deze bokser nooit meer kan opstaan, er is en er mag geen genade zijn voor de genadelozen!!!

Nice and easy to work with

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s