GEWOON EVEN NAAR LUISTEREN

Advertenties

6 thoughts on “GEWOON EVEN NAAR LUISTEREN

 1. Ook in Bergen op Zoom zijn ze niet de straat opgegaan vandaag. En Kamp kon op zijn gemak zeggen “jammer, ik kan niet helpen” want de gang naar Den Haag, dat is net te ver voor onze West-Brabers. Zouden die lui allemaal een wietplantage in het schuurtje hebben?
  De Groningers hadden tenminste nog het lef met Alden om Kamp het vuur na aan de ballen te leggen.

 2. Ik ga, nu de tuinuren naar beneden kunnen i.v.m. het weer, op het gemak die aflevering van Tegenlicht eens bekijken. Je hoort er nog over. 🙂

 3. Zo lang als men blijft tolereren dat egoistische zichzelf verrijkende megalomane hypocriete en hufterige carrieretijgers als zogenaamde volksvertegenwoordigers niet alleen worden verkozen maar ook nog alle ruimte krijgen om hun waan denkbeelden te kunnen uitvoeren, en dan ook nog eens zonder enige konsekwentie voor zichzelf, zo lang veranderd er hoegenaamd niets.

  Helemaal al niet als ons zogenaamde staatshoofd gaat zitten lachen bij een op zich legitieme discussie over een andere vorm van democratie, zoals deze wanstaltige dweil laatstelijk weer eens deed op de dag van onze zogenaamde grondwet, want als er nou eentje is die daarover zijn muil helemaal dicht dient te houden dan is het wel deze mij aan de meest smerige vorm van pus denkende neo-fascist, waar haalt dat leeghoofd toch de gore moed vandaan vraag je je dan wel eens af en meer nog waarom geeft niemand die man gewoon een lel voor zijn zonder hersencellen ronddolende harses, weet en beseft de man dan echt niet dat hij zich door zichzelf te conformeren aan de afgrijselijke regels van troonopvolging hij ieder democratisch recht voor zichzelf heeft verspeeld en zich dan ook buiten iedere vorm van discussie daarover dient te houden?

   • @Jurgen

    Was het maar zo makkelijk!!!

    Maar nee ik gebruik juist dit voorbeeld om te laten zien welke schijnbare lethargie zich over de mensen in dit land heeft meester gemaakt want ook dit wanstaltige optreden van deze droevige paljas werd klakkeloos en zonder een kritisch woord geaccepteerd en dat dan door de man die als voorbeeld en als boven alle partijen staand word gezien door miljoenen zogenaamde onderdanen zo ver zijn we dus al afgezakt en dat vind ik een trieste conclusie.

Nice and easy to work with

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s