TWEE WOORDEN WAARMEE GESCHIEDENIS WERD GESCHREVEN

Dat Wim Kok in de gloriejaren van de neo liberale PvdA ooit “Dear Tony” zei tegen die popster-prime minister uit Groot-Brittannië zijn we al lang weer vergeten. Balkenende deed het in zijn broek en ontbrak daardoor de kracht en moed om “Dear George” tegen de kleine Bush te zeggen.
Maar “onze eigen” Mark Rutte schreef nog net voordat zijn tweede misbaksel dreigt ten onder te gaan een nieuw piepklein hoofdstukje in “our beloved country”.
Want sprak hij geen grote woorden, toen hij glurend over de randen van zijn kijkijzer “Well, Barack” achteloos uit zijn mond liet komen.
Ik  weet niet hoe het u verging, maar ik schoot vol. Want wanneer ben je als gewoon burgertje in Nederland er getuige van dat in je gezicht Nederlandse geschiedenis wordt geschreven?
Mark heeft zijn taak volbracht, hij kan wel gaan nu. De wereld ligt voor hem open.
Wie opent een Facebookpagina voor hem?

Advertenties

11 thoughts on “TWEE WOORDEN WAARMEE GESCHIEDENIS WERD GESCHREVEN

  1. Het schijnt, dat van Rompuy onze pm nog heeft overtroffen. Die ontving Obama met “Hé Bar, hoe is het gozer?” En ja hoor, Obama draaide zich om naar Rutte met “Mark, are all your waiters that kind of polite?”.

  2. Het was een wat rare dag vandaag vond ik. Maar vanavond valt alles weer op zijn plaats. En jullie raden het misschien wel: met RadaR aan de bar in felle discussie. 😀 En uiteraard ook hier de moppen over rutte’s steenkool engels 😉 Maar hier in de buurt nog geen kleerkasten uit die Amerikaanse hummers gezien.

  3. Sec naar de situatie bekeken had ik met Rutte’s performance kunnen leven. Het was immers een kind in zijn favoriete speelgoedwinkel, die geschiedenisleraar Rutte. Maar toen kwam dat “well, Barack” en werd ik lichtelijk onwel.

  4. Het staat voor mij wel vast: als Mark zijn haar wat anders kamt en wat meer achter de wijven aangaat ligt er zo een prima job bij de Wereldbank of het IMF voor hem klaar. Tegenvaller was wel, dat Obama een erelidmaatschap van de VVD heeft afgewezen. Het schijnt dat Asscher nog aan het onderhandelen is over een mogelijk lijstduwerschap van Obama voor de PvdA. Diezelfde Asscher mocht trouwens géén Barack zeggen.

  5. Het meest waarschijnlijke wat Barack dacht is, “can someone please tell me who in fucks name that little motherfucking pale gay weasel with those funny glasses is???” waarna gepaste stilte volgde.

  6. Heet zoiets niet “friends for a day”? Dus geschiedenis, dat moet zich eerst nog maar eens bewijzen. Het kan net zo goed een slecht geacteerde eenacter voor 2 heren blijken te zijn geweest. Misschien krijgt Mark wel een tweetje van Obama met de tekst “Where did you sent me to, sucker? That Hamburger was trash”. Waarna het nooit meer goed komt. 🙂

Nice and easy to work with

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s