DE POEPVLEES SAMENZWERING

Voor de mensen met de vereiste sterke maag een tip: kijk vanavond om 21.10 uur naar Zembla en u zult kunnen horen en zien, dat wij zonder het te weten al lang regelmatig gehaktballen, hamburgers e.d blijken te eten , die u als van  “half om half gehakt gemaakt koopt , maar voor een deel ook uit “poepvlees” .bestaan.

Voor de duidelijkheid: dat is geen vlees wat uw stoelgang makkelijker doet verlopen. Het is vlees, waar tijdens de slacht de inhoud van de darmen van rund of varken als een sausje overheen gelopen is. Een poepsausje, zou je kunnen zeggen. Wat wemelt van de bacteriën, die niet bevorderlijk zijn voor onze gezondheid. Sterke maag vereist!!!

Advertenties

8 thoughts on “DE POEPVLEES SAMENZWERING

 1. Allesbehalve smakelijk allemaal, wat we te zien kregen. En de vleesindustrie onderscheidt zich [als verwacht] niet van alle anderen. Tegen zo laag mogelijke kosten en door de uiterste randen van immens krakkemikkige regelgeving en het niet veel betere controleapparaat op te zoeken produceert men ons “voedsel”. Al de karkassen, het is een morbide aanblik. Maar we moeten onze koppen niet in het zand steken: blijkbaar is dit de manier waarop het moet gebeuren. Om concurrerend te kunnen blijven, om Nederland Exportland in de top 5 te houden. Een mens wordt hier niet vrolijk van.

  • Ja, O., je kunt beter maar niet zien hoe je varkenshaasje in de praktijk wordt gemaakt. En omdat het MOE-virus ook in de vleesindustrie uiteraard zijn plek heeft gevonden nemen de risico’s alleen maar schrikbarend toe. Ook in dit geval heeft [helaas] de overheid bakken boter op het hoofd door het toezicht zodanig te minimaliseren, dat alle gelegenheid aanwezig is om aan te rommelen.
   Let op mijn woorden: ook de Kamer zal geschokt reageren. Omdat men niet alleen heeft zitten slapen, maar vooral omdat men bewust heeft genegeerd tot welke uitwassen het geven van vrij spel aan de zoveelste branche [en dat alleen om Moeder Economie te pleasen] zou kunnen leiden.
   Walgelijke beelden!!!

  • Nee hoor, misschien vinden de meeste mensen je wel verstandig. Vis is al een streep door, nu vlees [kip incluis] …….wat resteert er nog? Insecten? Genetisch opgepompte planten? Vol zout en jodium gestopt brood? De van suiker vergeven Mars of Twix? Er blijft niet zoveel meer over. Maar je kent de slogan van onze leiders: elke bedreiging is ook een kans, als het ene gat volgepropt zit met smerigheid is de kans groot, dat er ergens anders een nieuw gat is ontstaan. Zou het geen goed idee zijn daar zelf in te springen voordat de “filthproducers” dat gaan opvullen met nog meer smerigheid?

Nice and easy to work with

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s