WAT ZIEN IK?

0SamRutteWie of wat zien jullie hier? Een PvdA leider met de statuur van:
– een sociaal-democraat in hart en nieren als wijlen Joop Den Uyl
– een ideologische verenplukker als Willum Kok
– het snelle, lekker kontje van Wouter Bos
– een hakkelende zak met lucht als TobJob Cohen ?

Of zien we uiteindelijk toch alleen maar een Partij van de [visionaire] Armoe-kloon van Mark Rutte?

Advertenties

14 thoughts on “WAT ZIEN IK?

 1. Snot, slijm, kwijl ……… je mag gerust zeggen, dat SamRutte hier best wel populair is 🙂 Ik heb er eigenlijk niet zo veel aan toe te voegen of af te doen, vrees ik. Misschien alleen dat er weinig PvdA-sympathisanten zullen zijn, die moeten hebben verwacht dat de man waarop ze hun hoop vestigden binnen een aantal maanden is omgebouwd in een “Rutte-kloon”.
  Het besef van deze misleidende metamorfose is er inmiddels wel, want de partij van Blondie is weer even populair als voor het “Catshuis-uitglijdertje”.
  Wat is die politieke wereld toch dom, 1-dimensionaal , plat, misselijkmakend.
  Het enige probleem is wel, dat elke keer als paljassen van het soort SamRutte de kans krijgen [en die krijgen ze elke keer weer đŸ˜Ļ ] wijzelf worden geknipt en geschoren. Waardoor we dichtbij het punt zijn aangeland, dat we bijna zo kaal zijn als Sam. En dus ook op hem gaan lijken. Brrrrrrrrr……

 2. Druk hier 😛 Moet ik trouwens alles wat hier staat als een stemadvies beschouwen voor straks in maart 2014 ? Als ik ga stemmen natuurlijk 🙂

 3. Toen Samsom nog 1x per week wat schaamhaar gebruikte om zijn vroegkaalheid te maskeren vond ik het al moeilijk om er naar te kijken. De verbouwing tot “Snelle Jelle” roept alleen maar beelden, zoals blijkbaar ook bij P. het geval is] op van een onafzienbare stroom slijm en kwijl, die door de polder stroomt.

 4. Wat ik zie is de verpersoonlijking van een paling in een goed gevulde emmer snot, iemand wiens gelaat alleen al mijn innerlijke flora hevig en op zeer ernstige wijze van slag brengt.

  Wat ik ook zie is iemand die in mijn optiek levensgevaarlijk is en die in een echte samenleving allang al in de isoleercel was gegooid, immers Diederik Samson & Joseph Goebbels zijn maar slechts namen maar de karakterovereenkomsten zijn schrikbarend!!

 5. Bij het verschijnen van dit soort plaatjes grijp ik automatisch naar het bij de hand liggende doekje, uit angst dat het slijm van mijn scherm zal gaan lopen. Dat doekje heb ik naast me liggen sinds Rutte met enige regelmaat je log “siert”.
  Ook ik kom er niet onderuit: een betere weergave van een VVvdA-leider is vermoed ik niet te vinden.
  Afkeer bekruipt me; naast nostalgie, nadat ik ook de naam Den Uyl in het rijtje zag staan.

 6. Een gevoel van onsmakelijkheid overvalt ook mij dus ik kan niet anders dan mijn voorkeur voor de kloon uit te spreken. Wel een heel prettig gevoel overigens: de wetenschap, dat ik kan “kiezen” voor iets/iemand, waaraan ik in werkelijkheid nooit meer mijn stem zal geven. En dat doet me me realiseren, dat er misschien nog een extra-keuze bij had kunnen staan, namelijk “de leider van een partij, die straks bij de Gemeenteraadsverkiezingen Ên de Europese verkiezingen ongenadig op “zijn Klot’n” gaat krijgen.

 7. Tja, er is nauwelijks een meer bruikbaar plaatje te vinden om de leider van de PvdA te positioneren. Het maakt de keuze vrij eenvoudig: de PvdA-Rutte kloon.
  Wat ook nog eens meewerkt is, dat Rutte immers ook de eigenschappen van Bos [dan wel geen lekker kontje, maar wel een fraai gebogen rug en een forse kinnebak, die ook al genoeg blijken om een aanzienlijk deel van Nederland hem als “de ideale schoonzoon” in de armen te doen sluiten] in zich bergt. Weet iemand trouwens of Rutte ook veren van de plofkip plukt? Of doet zijn mama dat voor hem?

  • Als het een ideologische plofkip is doet Markje het liefst zelf de klus. 🙂

   Mijn “douze points” gaan naar de kloon. Wie heeft er een teiltje voor me, de lunch van zo-even komt omhoog. 😀

 8. Waarom maak je er geen poll van?

  Wat ik zie is alle gegeven mogelijkheden met nadrukkelijke uitzondering van de 1e. Maar als je echt ÊÊn keuze van me wilt horen dan valt die op “de Mark Rutte-kloon”.

Nice and easy to work with

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s