BRUSSEL, BEL ME MAAR

De kwestie Jansen-Steur, u weet wel die scalpelverslaafde “arts”, heeft er in een mum van tijd toe geleid, dat “Brussel” al heel snel een zwarte lijst met “artsen” die een Europees praktizeerverbod hebben opgelegd gekregen meent te kunnenΒ  produceren.
Het logische wachten, wat mij betreft in ieder geval, is vervolgens op een zwarte lijst met:
– pathologische en/of psychotische bonusverslaafde bankiers en daaraan verwante species;
– pathologische leugenaars van het edelras der politici.
Ik ben tegen nihil kostenvergoeding bereid de dames en heren in Brussel te helpen bij het samenstellen van dergelijke lijsten.
Zelfs ben ik bereid om mee te denken bij het bepalen van de sancties, die aan het bereiken van een prominente plek op een van die lijsten moeten worden opgehangen. Brussel, bel me maar.

Advertenties

15 thoughts on “BRUSSEL, BEL ME MAAR

 1. Alvorens je ‘bescheiden” diensten aan de Brusselse bestuursmaffia aan te bieden lijkt het mij wijs dit vanuit een bedrijfsmatig standpunt te gaan doen.

  Dus, richt een interim-management en consutancy buro op, verzin een mooie glanzende naam en laat die op geschept briefpapier afdrukken als briefhoofd, neem een uurtarief boven de 500 euro als bescheiden vergoeding ex emolumenten als reis -en verblijfskosten, huur een etage in een prestigeus pand liggende in het politieke centrum van Bruxelles, neem minimaal 2 ervaren lobbyisten in dienst, een mooie en eventueel capabele secretaresse hoewel deze zich liever Persoonlijk Assistent laten noemen heden ten dage.

  Aldus uitgerust en bewapend denk ik dat je een verdomd goede kans maakt om minimaal 5 jaar adviserend bezig te kunnen en te blijven zijn, veel succes!!!!!!!!!!

  Youre in bussines……. plus als extra extra extra bonus dat je je pensioen op een fraaie wijze aanvult.

  PS. Vond de “hobbit” wel aardig maar wel een beetje meer van hetzelfde heb wel erg moeten lachen om de zogenaamde superieure ren-hazen!!!
  Wel een goede aanrader voor ruim 2,5 uur vertier is de nieuwe van Tarantino, ‘Django Unchained”.

  • Django staat klaar, Willem. Lijkt me een prima film. Overigens is ook 7 Psychopats [met o.a. Woody H.] een aanrader.
   Natuurlijk is The Hobbit meer van het zelfde. Het is tenslotte de prequel van LOTR. Maar de film is fantastisch gemaakt [een van de weinige keren dat computeranimaties mij hoegenaamd niet storen]. En die alternatieve arrenslee met die rabbits ervoor was zeker hilarisch.
   Tolkien maakte wat als kindersprookje was bedoeld. Dat transformeren in een voor volwassenen bedoelde film is al een kunststuk op zich. De armzalige pogingen, die recent werden gedaan met soortgelijke kinderboekjes als The Avengers, Captain America e.d., halen het niet bij de prestatie van Peter Jackson. Alleen al de prachtige beelden uit Nieuw Zeeland en Australie [al of niet gemanipuleerd] zijn soms adembenemend.

  • Ik heb deze sombere dinsdagmiddag maar gebruikt om Django te bekijken. Willem. Een werkelijk fantastische film, de Quarantino-way. Een film waarin het The Good The Bad & The Ugly of Once upon a time in the West aaroma perfect wordt gemixed met een soort Color Purple-geur. Maar nogmaals, allemaal in de fenomenale Quarantino-way. En wat een star-cast! Samuel Jackson, Di Caprio, Jamie Foxx en niet in het minst Christoph Waltz zijn formidabel. De muziek van Morricone gemixt met grote songs van Richie Havens, Johnny Cash, Jim Groce ……ik heb 3 uur lang gefascineerd gekeken en geluisterd naar dit meesterwerk. Zelfs de als te verwachten bloederige afrekening [in 2 fases nog wel] waarin Quarantino grossiert, verpest het beeld niet. Top of the bill!!

  • Ik vond de redding via de giant-adelaars of wat het ook waren prachtig. Natuurlijk is de “feel” heel erg LOTR, maar visueel is het echt genieten geblazen bij The Hobbit.
   En er zaten genoeg lachen-momenten in, zoals bij de Trolls, die de dwergen aan het spit hangen. Prachtig vond ik ook weer de scenes met Cate Blanchett, die weer een wonderschone Galadriel speelt. Een mens heeft behoefte aan zijn portie romantisch zwijmelen. πŸ™‚

 2. Is dat ook weer zo’n prachtig voortvloeisel van de vrije markt gedachte? Een arts, die eerst hier een paar patienten min of meer het hoekje om helpt en dan ongehinderd zijn werkterrein naar Duitsland verlegt?

  • Mij is altijd voorgehouden, dat het leven interessant te houden is als je maar regelmatig een onverwachte kant van jezelf laat zien. Er is niets zo moordend als voorspelbaarheid. πŸ™‚

 3. Zeg maar eens , dat “Brussel” niet snel en vooral effectief kan handelen. Er zijn nog maar een stuk of wat doden gevallen en meteen komen ze met een zwarte lijst!!!

 4. Je maakt hier een knoepert van een fout, jongen. Jij hoort toch te weten, dat in de Brusselse cultuur een gratis aanbod met uiterste argwaan wordt bekeken. Van 2 1: of je neemt geld mee [meeste kans] of je vraagt een hoog honorarium [bij voorkeur te vergezellen van een mooi doch geheel verzonnen CV]. Ik denk niet dat Brussel je gaat bellen. πŸ˜€

Nice and easy to work with

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s