DE BREUK

Als een bom is het bericht ingeslagen, dat “the queen of hoovering” Poppy LaFarce en meervoudig Stratego-medaillewinnaar [bij de laatste OS was er het verschil van 1 bom tussen goud en zilver] Beau Farth hebben besloten scheiding aan te gaan vragen. Hoewel nog onbevestigd schijnt het Nieuwjaarsdag tot een explosie te zijn gekomen, toen Beau na een gezamenlijke sessie in het ruime bad een quasi grappige opmerking maakte  over de billen van Poppy. Die, zo vertelt onze correspondent ter plaatse, toch al niet gezegend is met een al te vrolijk ochtendhumeur.
Als de explosieve meid , die haar fans zo goed kennen en waarderen, reageerde Poppy meteen. Zij blijkt haar knie meteen met kracht in de zone van Beau’s maarschalk te hebben geplaatst. Over de ernst van de verwondingen zijn nog geen details bekend. Maar gevreesd mag worden, dat Beau, die al weken in training was voor de Stratego Masters in februari, niet in topvorm aan het bord zal kunnen verschijnen. Een tweet van zijn imagocoach suggereert dat zelfs afmelding voor de Masters zou kunnen plaatsvinden.
Het laatste nieuws is, dat Poppy nauwelijks onder de indruk lijkt van deze sensationele en voor de fans onthutsende gebeurtenis. Onze speciale verslaggever meldde zojuist, dat Poppy nauwelijks aangedaan haar Masterclass Hoovering voor Professionals heeft gedraaid en vanavond de toegesnelde pers te woord zal staan. Waar uw RTL Boulevard uiteraard aanwezig zal zijn om u heet van de stofzuigerslang op de hoogte te houden.
Voor we voorlopig afsluiten nog even een zojuist binnengekomen bericht van onze Maarschalk-deskundige. Die stelt, dat de paniek rond de mogelijke schade aan Beau’s meesterstuk weleens mee zou kunnen vallen. Zoals u uit de animatie, die wij van het moment maakten, kunt zien is Beau’s maarschalk er één van de soort, die wanneer niet ingezet op het slagveld, zijn kop zeer ver intrekt. Waardoor Poppy, die al eens meer guitig heeft uitgesproken vaak meer respect voor een stofzuigerslang te kunnen opbrengen dan voor Beau’s meesterstuk, wellicht niet de schade heeft aangericht die zij voor ogen had.
Enfin, de breuk tussen de 2 celebrities lijkt definitief. Vraag blijft of daar ook een breuk in de maarschalk-zone van Beau onder moet worden verstaan.
Tot zover deze ingelaste uitzending. Blijf ons volgen via Facebook en Twitter voor de laatste pikante nieuwtjes over DE BREUK.

Advertenties

12 thoughts on “DE BREUK

 1. Poppy LaFarce & Beau Farth ….. 😛 Weet je,eigenlijk is het wel een goed idee van bepaalde kranten om de on line versie achter een betaalgordijn te gaan hangen. Dan kun je dit soort keutelnieuws als van voorheen “das TraumPar” niet meer per ongeluk op je scherm krijgen.
  En bezoeken va de sites van Story e.d. zal toch al niet je hobby zijn 🙂

  Wel typisch voor een man, dat als hij het lid van “Beau” beschrijft hij er de nickname “maarschalk ” voor kiest. Terwijl het in de praktijk veel vaker om een luitenantje blijkt te gaan 😛

  • Een te verwachten reactie, verwoordt in die laatste zin. Maar je kon niet beter weten, dus hij wordt je niet kwalijk genomen 🙂 Laat me het even uitleggen. Toen het nog boterde tussen Poppy en Beau deden ze samen nog wel wat spelletjes anders dan stratego. En als Beau dan wat ondeugends probeerde was de reactie van Poppy steevast “Maar …… schalk!” En zo is dat in de wereld gekomen. 😛

 2. Vermakelijke persiflage van hét pulpnieuws van het moment. Ook ik moet erkennen, dat ik werkelijk geen idee heb wie “Poppy LaFarce” is. v.d Vaart zegt me zijdelings wel iets, maar ik geloof niet echt dat dit het geval is, omdat deze man een intellectuele hoogvlieger is.
  Maar dat is ook al heel lang geen vereiste meer om de belangstelling van hele hordes hijgerige mensen te trekken.

 3. Men vond destijds [m.n. SBS6, die het “sprookjeshuwelijk” betaalde in ruil voor de beelden], dat Nederland toe was aan haar eigen “Beckham & Posh”. En men maakte er meteen maar goed werk van door naast “Poppy en Beau” oftewel het echtpaar Farth [lol] ook het koppeltje “Wesley & Yolanthe” oftewel het echtpaar Burp op die tronen te zetten. Nederland begon allerlei nieuwgeboren jongetjes prompt Rafaël of Wesley te noemen; de meisjes Yolanthe en Sylvie.
  Een paar jaar is de bijbehorende mediasoap in stand gehouden. Het is dan ook niet verrassend, dat men die bom van de scheiding ook van onder, boven, links en rechts aan ons wil laten zien, door ons wil laten meemaken.
  Het zou me in het geheel niet verbazen als er straks een “sort of” verzoening in scene wordt gezet. Zo verloopt een dergelijk misselijkmakend scenario immers meestal.
  De RTL-kijkers, SBS-kijkers en de pulpbladenverslinders worden er mee door de winter [en waarschijnlijk ook de sleur van het eigen leven van alledag] geholpen. Van mij mogen ze, zolang ze mij er maar buiten laten.
  Mijn interesse voor de voetbalprestaties van de ex-woonwagenbewoner waren al flink aan het tanen, interesse in zijn barbiepop heb ik nooit gehad. En dat wil ik graag zo houden.

 4. Zo, ik heb mijn eerste gierende lachpartij achter de rug. 😛 Dit stukje mag wat mij betreft worden ingelijst. Kunnen we het tevoorschijn halen als de volgende 2 nobodies een stunt verzinnen om hun nieuws- en marktwaarde op te vijzelen.

Nice and easy to work with

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s