NAPOLEON VAN HET NOORDEN

Zou hij het doen omdat hij zo slim is in te kunnen schatten welke reuring hij er mee kan veroorzaken? Nederland moet nog bijkomen van het nieuws dat hij het bed deelt met een jong blaadje [ik probeer voortdurend te voorkomen, dat er iets wordt gevisualiseerd] .
Zou hij het doen omdat hij in wezen een masochist is en al geniet in de wetenschap, dat hij [opnieuw] grootschalig zal worden afgebrand?
Of zou hij het doen, omdat hij, klein van stuk als hij is en door sommige mensen waaronder ondergetekende slechts geschikt wordt geacht voor de functie van tuinkabouter, overloopt van zelfoverschatting en zelf volledig overtuigd is van zijn uitzonderlijke kwaliteiten en mensen weet aan te spreken [of aan te schrijven, zoals hij met Mauro deed]?

A picture tells the story

Aan jullie om mij de juiste reden te vertellen; zelf kom ik er nog niet uit.
Maar dat Henk Bleker, die zich via een media-offensief [NRC, Elsevier] op de van hem bekende manier met de elleboogjes werkend heeft gekandidateerd als de nieuwe leider van het CDA en sluw als hij is al de lekker liggende statements [CDA moet ook opkomen voor de islam, geen bezuinigingen meer op Ontwikkelingshulp, multi-culturele samenleving is niet mislukt, de SP heeft steeds meer gemeen met het CDA [als ik Roemer was diende ik een aanklacht wegens smaad in]] al ventileert, nog lang niet aan het einde is gekomen van zijn eigen zelfverheerlijking dat staat wel vast.
Een naar sadisme neigende gedachte borrelde bij mij op: wellicht zou het weleens het beste kunnen zijn wat Nederland kan overkomen, Henk Bleker leider van het CDA. Want dan zijn we er van verzekerd, dat de 10 zetels in de peilingen werkelijkheid worden. En zijn we eindelijk definitief van de immer naar zichzelf zoekende en nooit wat vindende club onbetrouwbare idioten verlost.

Advertenties

17 thoughts on “NAPOLEON VAN HET NOORDEN

 1. Bleker was vanavond [natuurlijk] topic bij de Superpuber. Met die andere “grote” van het CDA aan tafel, Jack de V. Die ook prompt begon Bleker zijn graf in te prijzen. πŸ™‚
  Kom mensen, laten we serieus blijven: Bleker als een politiek leider???? Bleker??????? Ziet de gemiddelde CDA-er zo bleek?

  • Misschien is de manier van Jack wel de enige goede om Bleker in zijn modderhol terug te krijgen. En had RadaR beter een prijzend logje over de minkukel kunnen schrijven. Enfin, nu is het te laat.
   Maar ik ga weer snel want Sandra en ik zijn op zoek naar een cursus. Na de beeldende demonstratie van één van de 2012-gasten heb ik haar zover gekregen, dat ze bereid is een een cursus “De Waterval” te gaan volgen. πŸ˜€

   • Ik wist het wel! Jurgen is weer eens op een idee gebracht. πŸ˜›
    Ik schat zo in, dat Sandra meer voelt voor de suggestie van Humberto Tan: lekker duiken bij the Great Barrier reef.

   • Van Nieuwkerk en zijn lijstjesverslaving …..brrrrrrrr. En waarom verbaast het me niet dat alle “BN-ers” alleen maar met materialistische ideetjes komen?
    Maar goed, heer Bleker dus nog eens. Ik kan er verder kort over zijn: er zijn altijd gekken te vinden, die of uit eigen belang [Jack de V.] of gewoon omdat ze gek zijn iemand als Bleker een geschikte partijleider vinden.

   • Heb ik iets gemist? “De Waterval” …. is dat zo’n new-age-achtige softe cursus, Jurgen? Met geluiden van parende walvissen op de achtergrond en zo? πŸ˜€

 2. Bleker is al driftig aan het “spinnen”. De ene dag zegt hij in noodgeval bereid te zijn het leiderschap op zich te nemen. De volgende dag meldt hij het zeer onwaarschijnlijk te vinden dat hij een geschikte kandidaat zou zijn.
  Het bekende politieke spelletje, waar iedereen allang kotsmisselijk van is behalve de politiek zelf. 😦

  • Onderdeel van het spel is inderdaad je te gedragen als de vrouw, die als je haar over haar tepels aait zegt “Niet doen!” maar het wel erg lekker vindt en zodra je stopt lispelt “ok, nog even dan.” πŸ˜€

 3. Bleker is een boer met een giga-blok voor zijn kop. Zijn “Mauro”-optreden heeft hem bij veel mensen voor langere tijd gediskwalificeerd. Slechts grootheidswaan kan hem tot zijn sollicitatie hebben verleid.
  Eens een kabouter altijd een trol. πŸ˜›

 4. Bleker is ontzettend dom, om maar eens een begin te maken met de man duidelijk neer te zetten. Het restje electoraat wat het CDA nog over heeft, bestaat voor het grootste deel uit ouderen uit de fundamentalistische hoek. Mensen die als hobby al 60 jaar hebben het frequent bezoeken van gebouwen, waar mannen, waarvan er veel een walgelijke voorkeur hebben voor sex met kinderen, verhalen vertellen terwijl de kilte en de leegte letterlijk en figuurlijk tastbaar aanwezig zijn.
  Dit electoraat moet niets hebben van een onaantrekkelijk mannetje wat het met een wel heel erg slechte ogen hebbend of een overdosis aan carrieredrang bezittend vrouwtje van midden 20 doet.
  Met Bleker als partijleider haalt het CDA de 10 zetels nog niet eens. Slechts de Christen Unie zal zijn komst toejuichen.

Nice and easy to work with

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s